Hvordan bruke rabattkoder?

Hvordan bruke rabattkoder?

søndag, september 25th, 2011

Rabattkoder er den digitale formen for rabattkuponger. Vanlige butikker som ikke er på nettet bruker utskriftsbare kuponger for å gi rabatt når man kommer til butikken. Mens butikker på nettet gir deg rabatt når du oppgir en rabattkode.

Rabattkoden oppgir du ved utsjekkingen i nettbutikken, akkurat som man ville gjort om man handlet i en vanlig butikk. Enkelte butikker lar deg legge til rabattkoden i begynnelsen av utsjekkingen, mens andre butikker først spørre om denne mot slutten. I de aller fleste tilfeller vil du kunne se hvor mye rabatt du får før du betaler.

- Jeg har funnet en rabattkode, men den har gått ut
Selv om det blir opplyst at en rabattkode har gått ut, er det ofte at disse rabattkodene fortsatt virker. Derfor kan det være en god idee å alltid prøve å bruke rabattkodene, selv om de ser ut til å ha gått ut på dato.

- Rabattkoden har ikke gått ut, men virker ikke
Her er kan det være flere grunner til at rabattkoden ikke virker. Den mest logiske grunnen er at koden er utgått eller at den kun gjelder for utvalgte produkter. Større nettbutikker har ofte avdelinger i flere land. Det er mulig at rabattkoden gjelder for et annet land enn du prøver å bruke den i.

Lese mer om rabattkoder og kuponger.

VN:F [1.9.11_1134]

0 av 0